Alege intelept
Alege ORIGINALUL. Caini cu pedigree. Rase omologate. Canise autorizate.
Portal profesional sustinut de Asociatia Chinologica Romana.
Fiecare câine are o personalitate distinctă, în funcţie de rasa sa. Ai la dispoziţie rasele recunoscute de A.Ch.R pentru a face alegerea potrivită ţie. Documentarea este esenţială în alegerea rasei potrivite pentru personalitatea ta, stilul de a trăi ţi o viaţă fericită.
Every dog has a distinct personality based on its breed. You benefit here from A.Ch.R recognized breeds to make the right selection for yourself. Research is essential in finding the right breed for your personality, lifestyle and a lifetime of happiness!
Ca toți câinii cu fața turtită, Bulldogul este o rasă veche și a fost introdus în Anglia de către navigatorii fenicieni. Între secolele XIII și XVIII, Bulldogul era celebru pentru luptele pe care le dădea contra taurilor. Această distracție crudă a fost multă vreme populară, însă printr-un decret în 1835 a fost interzisă. Rasa cândva căutată a căzut repede în uitare și creșterea nu a fost reluată decât mai târziu. Temperamentul li s-a ameliorat simțitor, astăzi Bulldog-ii fiind apreciați pentru calmul și echilibrul de care dau dovadă. Acest câine este calm, afectuos și puțin zgomotos, vioi și jucăuș în primii săi ani de viață, spontan, curajos și amuzant. Firea blândă, sensibilă, îl deosebește mult de strămoșii săi gladiatori. Este un animal credincios și supus în relația cu stăpânul său și se comportă permisiv și grijuliu cu copiii. Este foarte sensibil la temperaturi ridicate și are nevoie de întreținere specială. Este perfect pentru viața de apartament.
Like all flattened face dogs, Bulldog is an old breed that was introduced into England by Phoenician sailors. Between the thirteenth and eighteenth centuries, Bulldog was famous for the battles they had against bulls. This cruel pastime has been popular for a long time, but in 1835 a decree prohibited this sport. The breed once popular, quickly fell into oblivion and growth was not resumed until later. Bulldog's temperament was significantly improved, now being appreciated for their calm and balance. This dog is calm, affectionate and less noisy, lively and playful in its first years of life, spontaneous, courageous and funny. His gentle nature, sensitivity, distinguishes him from his gladiators ancestors. It is a faithful and obedient animal in relation to its owner and behaves permissive and caring with children. It is very sensitive to high temperatures and requires special maintenance. It's perfect for apartment life.

Canise English Bulldog (U.K.)

Keep Walking's Dream

Judet: Bucuresti
Descriere: Suntem o canisa mica si intentionam sa ramanem asa. Din acest motiv puii nostri sunt disponibili ocazional. Bulldogul englez necesita contact strans cu stapanul si o relatie speciala, fapt ce limiteaza numarul cainilor ce pot fi tinuti in conditii ideale. Suntem in primul rand detinatori de caini, oameni care se bucura de compania acestei rase minunate, si abia apoi crescatori. Primul nostru bulldog a fost o femela pe nume Larra At Angel Heart - Argentina. Argentina este o catelusa bulldog englez iubitoare si echilibrata si ne-a facut sa ne indragostim pe loc de aceasta rasa. Datorita calitatilor acestei rase am inceput sa dezvoltam o adevarata pasiune pentru Bulldogul englez si am luat decizia in 2012 sa infiintam canisa Keep Walking's Dream. Canisa noastra este certificata si recunoscuta de catre Federatia Chinologica Internationala si Asociatia Chinologica Romana din anul 2013. Suntem membrii ai asociatiei Chinologice Romane si a Asociatiei Chinologice Metropolitane Bucuresti.

Caracteristici rasa / Breed traits

" 1 crescatori au completat aceste caracteristici."